GENETIKAI TÁPLÁLKOZÁS

A helyes táplálkozás az egyik legfontosabb alapfeltétele a jó egészségnek, a magas energiaszintnek, a teljesítőképességnek és az ideális testsúlynak. 
A sok "divat diéta" - táplálkozási forma közül egy sem ideális mindenkinek. Ami az egyiknek segít, az a másiknak kárt okoz. Ha testünk nem azt kapja, amire szüksége van, akkor felléphet energiahiány, passzivitás, rossz közérzet, túlsúly, akut vagy krónikus megbetegedés a szervezetben.

 

A táplálkozás befolyásolja a homeosztatikus ellenőrző rendszert és ezzel az egyensúlyt az anyagcserében. 

A táplálkozásnak meg kell felelnie az egyéni anyagcseretípusok igényeinek, így biztosítva az egyensúlyt szervezetünkben.

Erre nyújt megoldást genetikai táplálkozás mérésünk, mellyel meghatározható az egyéni anyagcseretípus.



 
A M I T  V I Z S G Á L U N K
- SEJT ENERGIASZINT - ami a szervezet terheltségét mutatja sejtszinten
- TÁPLÁLÉKCSOPORTOK SZÁZALÉKOS ARÁNYAI - a szervezet fehérje, zsír, szénhidrát arány szükséglete
- SZÉNHIDRÁT TOLERANCIA - a szervezet hasnyálmirigy terheltsége
- HORMON TÍPUS - ami meghatározza: mitől és tipikusan hova hízunk; a zsír-izom arányt a szervezetben; valamint a testünk számára legideálisabb mozgásformát
- TÁPLÁLKOZÁSI TÍPUS - amit az idegrendszer és az anyagcsere együttes vizsgálatából állapítunk meg. 

 
A  M É R É S  T A R T A L M A
- KONZULTÁCIÓ (jelenlegi táplálkozási szokások és egészségi állapot feltérképezése)
- VITALITÁS SZINT ELLENŐRZÉS (sejt szintű energia mérés és hasnyálmirigy állapot ellenőrzés)
- ANYAGCSERETÍPUS MÉRÉS EVA 3000 típusú géppel
- TESTÖSSZETÉTEL MÉRÉS Inbody géppel
- EREDMÉNYEK KIÉRTÉKELÉSE, TANÁCSADÁS szóban és írásos formában is
- SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLELMISZERLISTA készítése
- SPORT AJÁNLÁS
- Továbbá igényelhető: ÉTREND ÖSSZEÁLLÍTÁSA, VISSZAMÉRÉS