TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

"ÉTELBEN REJLIK AZ ORVOSSÁG"


Hogyan épül fel a közös együttműködés?
 • Táplálkozási napló

Célom, hogy az étrendi ajánlás a lehető legpontosabban egyénre legyen szabva, ezért az elején egy étkezési naplót kérek Tőled, amit 7 napon keresztül vezetned kell. Erre azért van szükség, hogy megismerjem a jelenlegi táplálkozási alapjaidat és egy picit rászoktassalak arra, hogy figyelj oda a napi elfogyasztott ételekre, mivel a velem való együttműködés alatt minden hét elteltével bekérem ezt az étkezési naplót, így tudom nyomon követni, hogy jó úton haladunk e.

Ebben a naplóban le kell írnod napi szinten az étkezéseidet, mit ettél reggelire, ebédre, vacsorára. Ha van köztes étkezés azt is le kell írnod benne. Minden elfogyasztott ételt, italt, nassolást, táplálékkiegészítőt, gyógyszert, írj le kérlek, őszintén, leplezetlenül. Ez nagyon fontos!

Emellett írnod kell, hogy milyen hatással volt rád az elfogyasztott étel. Energizált e, vagy épp ellenkezőleg beütött a kajakóma tőle. Lépett e fel puffadás, hasfájás esetleg hasmenés. Egy picit érzelmi napló jellegének is kell lennie.

Én ebből sok információt kapok Rólad, mivel a cél, hogy minél jobban megismerjelek Téged, a jelenlegi életmódodat, egészségi állapotodat, étkezési szokásaidat. Ha vannak laboreredményeid, ételintolerancia, ételallergia vizsgálati eredményeid, ezeket is elküldheted Nekem, hogy még több információ álljon rendelkezésemre az étrended elkészítésekor. A laboreredményeket szakorvosnak kell kiértékelnie.
 

 • Átfogó táplálkozási teszt

Ezt követően küldök egy magam által összeállított részletes kérdőívet, melyből a válaszaid alapján megállapítom a metabolikus típusodat, hormonális típusodat, makrotápanyag szükségletedet. Valamint a tesztekből kiderülhet esetleges hormonális vagy emésztőrendszeri problémád, vitaminhiányod és ennek fényében, lehetséges, hogy tovább küldelek orvosi vizsgálatra, vérvételre.

Valamint fogok kérni Rólad fotókat elő, hátul, oldalnézetből és le kell írnod nekem az általam kért méreteidet centiméterben. A fotót és a méreteket azért kérem, hogy lássam a testalkatodat illetve néhány hét elteltével lássuk, hogy is alakul át a tested. Ez nagyon motiváló tud lenni, és így lesz erőd tovább menni a kitűzött célig.
 

 • Táplálkozási ajánlás átadása

Miután megküldted a táplálkozási naplód, a kitöltött tesztet és fotókat, én átnézem, kiértékelem, elemzem, és a kapott ismeretek függvényében elkészítem a személyre szabott ajánlást.

Azt úgy kell elképzelned, hogy egy 40 oldalas ajánlást kapsz tőlem, a számodra preferálandó ételekkel, alapanyagokkal, kerülendő ételekkel. Én nem írom le konkrétan, hogy reggelire ezt eheted, ebédre pedig ezt, (nem tartom hasznosnak, mert akkor csak abban az ételben tudnál gondolkodni és egy idő után megunnád) hanem összeszállítom azon ételcsoportokat, amiket fogyaszthatsz és Te alakíthatod ki belőle az étkezéseidet. Persze segítek, nem hagylak magadra bármikor kérdezhetsz, ha nem vagy biztos magadban, valamint van egy Facebook zárt csoportom, ahová folyamatosan recepteket, ötletek töltök fel, hogy a lehető legtöbb támogatást adjam meg Neked.

Tőlem nem egy időszakos diétát kapsz, hanem egy teljesen új életmódot, amit életed végéig követhetsz. Nem kell lemondanod semmiről, nem kell sanyargatnod magad, megtanítalak összeválogatni a számodra szükséges és megfelelő alapanyagokat, és ha betartatsz mindent biztos vagyok benne, hogy sikerül elérned a célodat!

Az ajánlás tartalmazza:

 • az egészséges táplálkozás alapelveit

 • az életmódbeli ajánlásom

 • táplálékkiegészítő, ásványi anyag és vitaminbeviteli ajánlásom

 • a teszt alapján kiértékelt információkat

 • étkezési naplód elemzését, egyéni észrevételeimet

 • napi makrotápanyag igényed

 • számodra megfelelő élelmiszer alapanyag táblázatot

 • eredménymérő táblázatot

 • Utánkövetés

Ezzel nem zárult le a közös munka, mivel a kiadott ajánlással nem engedem el a kezed. Tudom, hogy milyen nehéz egyedül elindulni egy teljesen új életmóddal, megszokott, berögzött szokásainkon felülemelkedni és kialakítani az egészséges életvitelünket. Ezért nem hagylak magadra, bármikor, bármiben számíthatsz rám. Ha kérdésed merülne fel, vagy ha épp a boltban vagy és vennél valamit, de nem vagy benne biztos, hogy, belefér-e az új életmódodba, nyugodtan fényképezd le, küldd el nekem és én rövid időn belül válaszolok Neked. Ezek mellett minden hét elteltével (az általad választott csomagban meghatározott ideg) konzultálunk. Be kell mutatod az étkezési naplódat, beszámolsz a közérzetedről, a tapasztalataidról. Megvitatjuk, hogy sikerült a heted, és ha kell, változtatunk az ajánláson. Ezek a konzultációk történhetnek személyesen, e-mailben, telefonon, webkamerán videóhívás keretein belül, ahogy neked a legkényelmesebb.

CSOMAG AJÁNLATOK

Konzultáció
Életmódváltó program
Életmódváltó program +
Hormonális tanácsadás